Dokumentacja haccp powinna być posiadana przez każdy lokal gastronomiczny. Jest to dokument stwierdzający zgodność obróbki żywności w danej kawiarni, czy też restauracji z zasadami higieny. Dokumentacja haccp powstaje w procesie szkoleń i doradztwa w zakresie sporządzania posiłków w danym miejscu i dla każdego podmiotu gospodarczego zajmującego się gastronomią musi być indywidualna. Jak pozyskać ten dokument i wyszkolić naszych pracowników w zakresie norm higieny żywności?
Karkonoskie Centrum Edukacji i Rozwoju
Odpowiedź na to pytanie jest prosta. Wystarczy skontaktować się z Karkonoskim Centrum Edukacji i Rozwoju, a ta sprawa zostanie szybko rozwiązana. Firma oferuje szereg kursów prowadzonych przez specjalistów w dziedzinie higieny żywności. Przeprowadzą oni szkolenia dla personelu naszego lokalu gastronomicznego i profesjonalnie wprowadzą system haccp. Firma sporządzi odpowiednią dokumentację haccp, a przede wszystkim usprawni higieniczny obrót żywności w naszej restauracji, czy też kawiarni.